پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد

کمک ۵۴۰ میلیارد تومانی مردم در رزمایش همدلی

رئیس کمیته امداد از تهیه حدود ۵۰ هزار تبلت برای دانش‌آموزان زیرپوشش این نهاد خبر داد و گفت: مردم در رزمایش کمک مؤمنانه ۵۴۰ میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرتضی بختیاری بعدازظهر امروز در جریان سفر به استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر ۳۷۵ تا ۳۸۰ هزار دانش‌آموز و ۸۱ هزار دانشجو زیرپوشش کمیته امداد هستند که تعداد قابل‌توجهی از این دانش‌آموزان در مقطع دبیرستان تحصیل می‌کنند و تعدادی نیز امسال در کنکور شرکت دارند.

 

وی اضافه کرد: بیشتر دانش‌آموزان و دانشجویان زیرپوشش کمیته امداد از تجهیزات فنی برای استفاده از سامانه‌های آموزشی در فضای مجازی محروم هستند که نشست‌هایی با اپراتورها و بخش‌های خصوصی برای رفع این مشکل برگزار شد.

 

رئیس کمیته امداد ادامه داد: در گام نخست ۲۵۰ هزار تبلت نیاز داریم؛ اما اولویت ما تأمین ۵۰ هزار تبلت است که فکر می‌کنیم ظرف یکی دو هفته آینده این مقدار تأمین شود و در اختیار دانش‌آموزان زیرپوشش قرار گیرد.

 

بختیاری عنوان کرد: بنیاد مستضعفان ۱۴ هزار تبلت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ۱۰ هزار تبلت را تأمین و اپراتورها نیز اختصاص ۲۵ هزار تبلت را تقبل کردند.

 

وی همچنین با اشاره به برگزاری رزمایش مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه، گفت: در مرحله نخست این رزمایش در ماه مبارک رمضان، مردم و خیران ۵۴۰ میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کردند.

 

رئیس کمیته امداد تصریح کرد: در همین راستا مقادیر زیادی غذای گرم تهیه شد و در اختیار نیازمندان قرار گرفت و دو میلیون و ۲۰۰ هزار بسته ۱۸۵ هزار تومانی تهیه شد که ۷۰۰ هزار بسته آن را ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان تهیه کردند و بقیه آن نیز با کمک مردم تهیه شد.

 

بختیاری گفت: همچنین تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شد که ۲۰ هزار مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر ایجاد شود که تقسیم‌بندی استانی آن انجام شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد در شهرستان‌ها و بخش‌های مختلف در این زمینه فعالیت دارد و با کمک شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پروانه ساخت واحد مسکونی گرفته می‌شود.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار